DS3 Crossback E-Tense


DS3 Crossback E-Tense

Fransk finesse og avantgarde.


Premiere juni 2020

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er udstyret med en 136 hk el-motor, der har et drejningsmoment på 260 Nm. og en rækkevidde på 320 km. efter WLTP standarden*. Den tilbyder tre forskellige motorindstillinger.

DS 3 CROSSBACK E-Tense forener elegance, komfort og teknologi. Den skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne hen imod modernitet og raffinement.

Den moderne og elegante kabine i DS 3 CROSSBACK E-Tense er en hyldest til Paris og samtidig loyal over for DS-filosofien om frihed til personlig styling.

*Estimeret data


DS 3 CROSSBACK E-TENSE MOTOREN

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er udstyret med en 136 hk el-motor, der har et drejningsmoment på 260 Nm.

Den tilbyder tre forskellige køremåder:

– Eco, som optimerer rækkevidden

– Normal, som giver optimal komfort i hverdagen

– Sport, der prioriterer performance og dermed udnytter alle hestekræfter og drejningsmomentet

 

DS 3 CROSSBACK E-Tense er udstyret med et gennemtænkt varmesystem, der består af et 5 kW varmeelement, en varmepumpe med automatisk temperaturregulering i kabinen og programmerbar varmestyring samt sædevarme. Varmestyringen kan kontrolleren via touchskærmen eller app’en MyDS.


Batterierne, der optager 220 L, er placeret under gulvet i DS 3 CROSBACK E-Tense, hvilket betyder, at pladsen i både kabinen og bagagerummet er den samme som i benzin- og dieselversionerne. DS 3 CROSSBACK E-Tense er udstyret med et 50 kWh højkapacitetsbatteri, som giver bilen en rækkevidde på 320 km efter WLTP standard*.


* Estimeret data, der kan afhænge af kørselsmønstrerInnovation ingen undtagelse

DS er kendt for en særlig evne til øje for detaljen og denne DS3 Crossback er ingen undtagelse her. Denne omhyggelige tilgang er synlig overalt og med en masse innovationer forklaret lidt bedre herunder:


DS MATRIX LED VISION system

– ser godt ud og giver godt udsyn

DS Matrix LED vision giver den nye DS3 Crossback mulighed for at beholde det lange lys på og dermed det gode udsyn – men uden at blænde evt. andre trafikanter. Lyskeglen er inddelt i 15 identiske segmenter, der ved hjælp af kameraet placeret øverst i forruden, automatisk aktiveres eller deaktiveres afhængigt af, hvor bilen er placeret i forhold til evt. mod- eller forankørende. Det betyder, at man hele tiden får den mest optimale lyskegle til køreforholdene og endda automatisk tilpasset om man køre i by eller landområder. Dettesystem tager køreglæde og sikkerhed på et hidtil uset niveau i denne bilklasse.


USYNLIGE HÅNDTAG

- elegante integrerede dørhåndtag

Usynlige håndtag er både elegante og moderne. De integrerede dørhåndtag havde premiere i starten af sommeren på DS X E-Tense Dream-Car, og denne eksklusive teknologi er ny i dette segment. Princippet er dog ret enkelt: dørhåndtagene er tilgængelige, når det kræves. Resten af tiden, er de “foldet ind” og pænt integreret i køretøjets sider. Men kombineret med nøglefri adgang og start, så bliver det rigtig smart, da bilen automatisk låser dørene op og skubber de fire håndtag ud – klar til brug, så snart nøgleholderen kommer inden for en radius af 1,5 meter. Ligeledes trækkes alle dørhåndtag ind og køretøjet låser igen, når nøglen bliver bragt væk.DS DRIVE ASSIST

- skridtet mod selvkørende

DS Drive Assist er funktionen der hjælper føreren holde både den optimale afstand til den forankørende bil samt den optimale placering på vejen ved hastigheder op til 180 km/t afhængigt af de gældende regler. Dette kan tilpasses individuelle valg og vaner med de forskellige indstillinger. Især ved kø-kørsel eller længere stræk på motorvejen kan dette system være det ekstra og opmærksomme blik, der giver en afslappende men sikker køretur.

DS PARK PILOT

- når parkering bliver en leg

DS Park Pilot gør endelig parkering i byen til en leg. Systemet kan selv regne ud om en p-plads, der passeres med helt op til 30 km/t, er passende. Ved hjælp af bilens touch screen vælges baglæns- eller parallelparkering, dernæst er det bare at give bilen besked om at parkere - og vupti, så er der parkeret.


DS SMART ACCESS

-  en nyttig hjælper i dagligdagen

DS Smart Access  der ikke bare kan give adgang men også starte bilen via MyDS appen. Denne nyhed giver stor frihed og mulighed for at give op til 5 forskellige adgange til bilen entenubegrænset eller i en tidsbegrænset periode. Ved brug af bluetooth-teknologi kan systemet bruges uden GSMnetværk, hvilket gør det unikt på markedet.


Hifi system FOCAL Electra

- professionel akustik og hi-fi

Den nyudviklede lydisolering med tykkere dørpaneler, tykkere glasruder og en akustisk forrude tillader enten komplet ro eller uforstyrret opmærksomhed til lyden fra audiosystemet. ELECTRA®, som er leveret af den franske samarbejdspartner Focal, er specielt designet til bilen med 12 højtalere strategisk placeret i kabinen for at give den optimale lyd. Teknologien er naturligvis flyttet ind.


DS3 CROSSBACK symboliserer således DS Automobiles fremtid - et visionært brand.DS3 Crossback Galleri

Farve: Bleu Millenium
Farve: Or Impérial
Farve: Rouge Rubi
Farve: Whisper
Farve: Noir Perla Nera
Farve: Gris Platinium
Farve: Blanc Banquise
Farve: Gris Artense
Frave: Blance Perle Nacré

 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020