DS7 Crossback E-Tense

Formel E-mester Jean-Éric Vergne prøver en DS 7 Crossback E-Tense 4x4, 300 hestekraft for at komme til toppen af Carrara Marmor stenbrud.DS 7 Crossback

 - Ny plug-in hybrid bil.


Snigpremiere 4 marts 2020

INTENS KØREGLÆDE

DS 7 CROSSBACK E-Tense 4X4 kommer med 4-hjulstræk og 3 motorer bestående af en benzinmotor og to elektriske motorer, der tilsammen yder 300 hk. DS 7 CROSSBACK E-Tense 4X4 udleder kun 31g/km CO2 og har en 100 % elektrisk rækkevidde på 58 km. oplyst ved WLTP standarden.


INTELLIGENS & YDEEVNE

Vores E-Tense plug-in hybridmodeller anvender den ultimative teknologiske knowhow til at levere ydelser helt uden sidestykke. E-Tense teknologien, der kombinerer den elektriske funktion med brændstoffunktionen, hjalp os bl.a. med at vinde Formel E-mesterskabet. Hver gang du træder på speederen, føler du en stor køreglæde.


SPAR PÅ ENERGIEN MED E-SAVE

Med denne funktion er det muligt at gemme energi til 100% elektrisk kørsel på de sidste kilometer af din tur.


REGENERENDE BREMSNING

Når du sænker hastigheden, omdannes hjulenes kinetiske energi til elektricitet. Du øger derved batteriernes aktionsradius.For en meget moderne køreoplevelse er der også fokus på teknologi inde i kabinen med hele to 12-tommer skærme: Den første til styring af navigation samt hele multimedia-systemet. Den anden er en personaliseret skærm, dedikeret til det digitale instrumentpanel.

Til DS 7 CROSSBACK har DS – sammen med franske FOCAL®, den førende i professionel akustik og hi-fi – valgt et eksklusivt system, bestående af 14 højttalere med nøje udvalgte placeringer rundt omkring i kabinen for størst mulig lydoplevelse og til glæde for såvel føreren som passagerer.DS Connected Pilot: Den selvkørende bil er nær. Nu kan du delvist uddelegere kontroll af DS 7 CROSSBACK til DS Connected Pilot. ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control) hjælper dig med at opretholde en sikker afstand til alle forankørerende biler. DS 7 CROSSBACK forbliver sikkert midt i sin bane takket være LPA (Lane Position Assist også kaldet vejstribealarm). Du genoptager kontrollen, når du ønsker.


DS Driver attention. Vores ingeniører har udviklet et system der opdager, hvis din opmærksomhed ikke er som den burde. Ved de første tegn på træthed eller distraktion lyder DS DRIVER ATTENTION  og giver dig en advarsel som blinker op på skærmen. Både om dagen og om natten.

 

 

DS Active Scan Suspension: Det 21. århundredes store innovation. DS udviklede oprindeligt den hydropneumatiske suspension i 1950'erne. Inspireret af dette udviklede vores ingeniører siden DS Active Scan Suspension. Denne opfindelse benytter et kamera. til at opdage huller eller ujævnheder i vejbanen foran. Suspensionen justeres øjeblikkeligt for at opnå maksimal komfort.


DS ACTIVE LED VISION lygterne kunne, for første gang, opleves på vores konceptbil E-TENSE, og er iøjnefaldende og funktionelle. Den har en hoved LED projektor og tre svingende LED moduler. For optimal synlighed svinger disse vandret og lodret afhængigt af rattets vinkel, vejhastighed og vejrforhold

For at se billedet i fuld størrelse, klik på det.DS7 Crossback Galleri:

 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020