Værksted
service04
service01
service03
service02

DS Mekanisk Værksted - Virum Auto A/S

Virumgårdsvej 6, 2860 Virum, Tlf: 4585 8866INGEN KENDER DIN DS BEDRE END DS


DS bygger inspirerende og funktionelle biler med ny teknologi, der giver mening. Men selvfølgelig kan det hænde, at du som DS ejer kommer ud for det uforudsete, hvor det kan være nødvendigt for dig at søge assistance. Hos Virum Auto A/S bliver din bil vedligeholdt og serviceret, som det foreskrives af DS, nemlig af veluddannede DS teknikere og -mekanikere.


DS Virum Auto A/S sender vi jævnligt vores personale på efteruddannelse og kurser. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer.


En DS er bygget til at holde i mange år. Men ind imellem er der alligevel behov for autoriserede DS forhandlere og værksteder. Bliver din DS vedligeholdt hos Virum Auto A/S, er det din garanti for, at alt værkstedsarbejde udføres, som DS foreskriver.


Vi stiller selvfølgelig lånebil til rådighed, mens vi reparerer din bil.Hvorfor få serviceret din DS hos Virum Auto A/S?


  • Vi giver gerne fast pris på service og reparation inden vi går i gang, så slipper du for ubehagelige overraskelser.
  • Vi kontakter dig altid, hvis vi støder på uventede ting under reparationen. Du bestemmer, om du ønsker reparationen foretaget eller ej.
  • Vores mekanikere efteruddannes løbende. De vil altid være i stand til at udføre service og fejlsøgning hurtigt og sikkert.
  • Vores reparationer, værktøj og udstyr er under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut.
  • Vi anvender kun originale reservedele fra DS.


Karsten Thoms

Karsten Thoms

Værkstedschef

Tlf: 4595 0811

Skriv e-mail til Karsten

Bjarne Petersen

Værkfører

Tlf: 4595 0815

Skriv e-mail til Bjarne

Gitte Jacobsen

Gitte Jacobsen

Kundemodtager

Tlf: 4595 0819

Skriv e-mail til Gitte