Kontakt Salgsafdeling

DS Salgsafdeling - Virum Auto A/SDen 30. juni 2018 åbnede Virum Auto A/S den første 'DS Store' i Danmark, efter at DS blev et selvstændigt bilmærke indenfor PSA. I dag er vi over 30 dygtige medarbejdere i Virum Auto A/S, der sikrer, at hver eneste DS, der kommer gennem vores hænder, får den bedst tænkelige pleje.


I vores salgsafdeling har du altid mulighed for at se og prøve et bredt udvalg af de eksklusive DS modeller - hvad enten det er en fabriksny eller en brugt DS du har i tankerne.


Og vi har altid både de nyeste modeller og en række klargjorte brugte biler på lager. Vores sælgere står til din rådighed og giver god information, vejledning og gerne en prøvetur, hvor du evt. kan prøve en DS fantastiske køreegenskaber ved at køre en tur igennem det meget smukke Frederiksdal.


Har du specielle ønsker om tilbehør eller ekstraudstyr, så spørg. Vi har alt, hvad der skal til for at give din bil det særpræg, du ønsker. Vi kan tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasing, der gør hverdagen efter bilkøbet tryg.

Yohi Manor

Telefon: 4595 0814

E-mail: ym@virum.citroen.dk

Rasmus Wernblad

Telefon: 4595 0803

E-mail: rw@virum.citroen.dk

Rasmus Hansen

Telefon: 4595 0804

E-mail: rh@virum.citroen.dk